H.F.W. Design maakt voor u bijna alles op maat!
Wij werken met verschillende soorten hout, waaronder Eiken, Populieren Grenen, MDF,en Melamine.
Steigerhout heeft een stoere uitstraling voor al u meubels. Of u nu huiskamer meubels wilt, of voor in u badkamer, slaapkamer, alles is mogelijk. Wij werken met verschillende soorten steigerhout: Gebruikt steigerhout, Oud gemaakt steigerhout, Geschaafd nieuw steigerhout.

Laat ons het weten! Wij maken het voor u!

Wat doen wij

Ten eerste maken wij  meubels  die wij geheel in uw gewenste kleur en maat  maken voor uw huis
Ook maken wij meubels voor in u tuin, denk daarbij aan een op maat gemaakte lounge bank,  een U bank of gewoon een klein bankje voor de wat kleinere tuinen. Ook ligbedden,  tuintafels, en  bar-tafels  kunnen door ons gemaakt worden.

Decoratie

Ook maken wij decoratie denk bv een een wandbord van steigerhout, of een hele muur waar u de tv aan kunt hangen of een mooie steigerhouten bloembak, niks is ons te gek. Onze wandborden worden voorzien van de door u gekozen tekst, dit zit in onze prijs inbegrepen. Onze wandborden zijn in alle maten te maken.

(huis) Dieren

Ook onze huisdieren vergeten wij niet, wij maken honden (katten) manden, honden (katten) eet/drink bakken, ook deze worden weer voorzien van naam van u liefste huisdier en eventueel een leuke tekst.

Al onze meubels worden met de hand gemaakt, en ook op u  gewenste maat.
Dus als u bv een kast zoekt maar niet de juiste maat kunt vinden kunnen wij in overleg met u deze voor u maken.